Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Ford Electric Spray Gun - пистолет за боядисване

Кат. номер: SH000613

Regular Price: 149,00 лв.

Special Price 74,50 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Оферта за GoldStar клиенти 109.00 лв 


 Виж пълното описание
Описание и характеристики

Стичаша се боя?

Скъпоструващи бояджийски услуги?

Пистолет за боядисване FORD Paint Gun ще ти спести време и пари!

Ford Paint Gun е цялостна система за боядисване на всичко в къщата: oт малки мебели до фасадата на твоя дом. С Ford Paint Gun системата можеш да направиш това и много повече. Неговият дизайн е предназначен да улесни боядисването, като постига гладко покритие. Ford Paint Gun е подходящ  както за боядиване на малки мебели, като столове и табуретки, така и за по-големи проекти като подновяване на цвета на стените. Неговата система за компресиране постига много по-бързо и равномерно завършване, с професионални резултати. 

 

Боядисай дома си бързо и лесно с Paint Gun на Ford!

 

Предимства:

  • Фино разпрашаване на боята и получаване на качествени лакови покрития
  • Висока производителност
  • Боядисване на трудно достъпни места

 

За най-добри резултати:

  1. Почисти повърхността, която трябва да бъде боядисана. Ако е необходимо, отстрани старата боя и полирай повърхността.
  2. За най-добри резултати използвай пистолета за пръскане на разстояние 25-30см от повърхността.
  3. Няколко леки покрития, а не един дебел слой ще помогнат за предотвратяване потичането на боя. Остави всеки слой да изсъхне леко преди повторно нанасяне.
  4. Използвай дълги движения на ръцете, а не кратки движения на китката, за да си сигурен, че разстоянието между обработвания детайл и пистолета за пръскане се поддържа постоянно. Най-подходящият метод за повърхностно пръскане е с кръстосан модел, започващ с хоризонтални пасове и завършващ с леки вертикални пасове.
  5. Винаги пръскай от минимум 50 мм до максимум 300 мм.
  6. Избягвайте боядисване по време на ветровити дни.

 

 

Комплектът съдържа:

1x Пистолет за боядисване

1x Чашка за измерване на вискозитета

1x Игла за почистване на дюзите

1x Инструкция за експлоатация

 

Технически характеристики:

Захранване:  400W

Капацитете на контейнера:  0,9L

Дължина на кабела – 2m

Вода дебит: 800ml/min

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: