Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Епилатор Velform Eternalisse

Кат. номер: ZK000016

(4 отзива)
79,00 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Отървете се от нежеланото окосмяване бързо, лесно, без болка, благодарение на новия епилатор с пулсово-светлинна технология Velform Eternalisse!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Забравете за кола маската и бръсненето, забравете ужасната болка и нежеланото окосмяване завинаги!

Представяме ви Velform Eternalisse - революционна нова система за обезкосмяване, която внася извънредно успешната и популярна пулсово-светлинна технология във вашия дом. Сега наистина можете да постигнете трайно обезкосмяване без да се налага да плащате хиляди левове за професионални манипулации.

Тайната се крие в пулсово-светлинната вълна на Velform Eternalisse, дълга 660 нанометра, идеалната безопасна честота, която прониква в кожата без да я уврежда, за да улови косъма от корена, като отслабва едновременно и корена и косъма на повърхността, което ги кара да растат по-бавно и по-тънки. Това не само, че прави обезкосмяването бързо и лесно, но също така забавя и растежа.

При продължително ползване постепенно растежа на космите се забавя, докато накрая станат незабележими, а кожата ви става гладка, нежна и безупречна.

Забравете за скъпоструващите лазерни епилации, които работят само върху един косъм.

Толкова е досадно! Пулсово-светлинната технология на Velform Eternalisse работи върху цяла зона толкова бързо, че ще сте приключили за отрицателно време. Използвайте го върху краката, ръцете, бикини зоната и на много други места.

Velform Eternalisse е компактен, така че можете да го вземете навсякъде с вас. Можете да го включите в контакта или да му сложите батерии, така че да е винаги готов за ползване, където и да сте.

Забравете за всички старомодни, болезнени и неефективни методи за отстраняване на нежеланото окосмяване. Velform Eternalisse е бързо, лесно, компактно решение за отсраняване на нежеланото окосмяване!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Епилатор Velform Eternalisse
 | 
Мощен е и не боли. Добре маха космите
Епилатор Velform Eternalisse
 | 
Виинаги съм се ужасявала от болката, но този епилатор маха космите много добре, без да те боли толкова. По-скоро леко боцкане се усеща, при положение, че цял живот ползвам самобръсначки! Добре че, майка ми си купи да го изпробвам
Епилатор Velform Eternalisse
 | 
Пулсово-светлинната технология имаше невероятен ефект
Епилатор Velform Eternalisse
 | 
Успявам да премахна окосмяването по кожата си много лесно с този епилатор. Доста е безболезнено, а кожата ми след това остава гладка за дълго!
Изпратете ни запитване: