Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Basto Food Chopper - компактен чопър

Кат. номер: ZD000950

Regular Price: 99,00 лв.

Special Price 69,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

ETA Basto Food Chopper е удобен и практичен помощник за всяка кухня. С висококачественото и  четиристранно острие от неръждаема стомана, Basto Chopper обработва храната докато се получи добре смляна, фина консистенция. Може да смилате ядки, билки, да пюрирате плодове и зеленчуци, само  в рамките на няколко секунди.

Чопърът разполага с 2 скорости на рязане. Можете сами да регулирате скоростта в зависимост от необходимата консистенция  на съставките. Контейнерът от 1,25 литра е направен от силно издръжливо стъкло. В комплекта получавате ПОДАРЪК противоплъзгаща се гумена подложка за повишена стабилност на чопъра по време на работа. И още! Контейнерът се предлага с ПОДАРЪК - капак за съхранение на съставките. За Ваше улеснение, той е оборудван с пластмасова шпатула, с чиято помощ ще изсипете цялото количество от контейнера, без да губите нищо от съдържанието.

Той е икономичен и наистина лесен за използване. Готвенето с него ще бъде удоволствие!

 • Практичен, лек и удобен
 • Икономичен и компактен за съхранение
 • Удобен превключвател за безопасност с бутон
 • 2 скорости за обработка
 • 1,25 Л контейнер от висококачествено устойчиво стъкло
 • Практичен капак за контейнера, подходящ за съхранение
 • Висококачествен нож от неръждаема стомана с четири остриета
 • Гумена противоплъзгаща подложка
 • Възможност за миене в съдомиялната машина (с изключение на корпуса с моторната част)
 • Лесен и бърз монтаж
 • Модерен и елегантен дизайн

Технически характеристики:
Модел: ETA 1079
Вместимост на стъкления контейнер: 1,25 Л
Нива на интензивност: 2 скорости
Мощност: 500 W
Дължина на захранващия кабел: 0,9 m
Ниво на шума 85: dB (A) re 1pW

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: