Everest Granular Activated - допълнителен филтър

В наличност
SKU
SH000657
39,90 лв.
35,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Филтър с уникални предимства!

100% растителен активен въглен от кокосови черупки, импрегниран с 0.035% бактериостатично сребро, за да се поддържа оптимален микробиологичен статус на водата. Той ефективно премахва остатъчния хлор, остатъчни пречиствателни продукти (трихалометани, THM), органични съединения, които придават мирис, цвят и вкус на водата, пестициди, опасни и канцерогенни органични съединения (полициклични ароматни въглеводороди).

  • 3 степени на филтрация - способност за филтриране: 100, 10 и 1 μm. Специални полипропиленови филтри, които премахват почва, ръжда, азбестови влакна, видими твърди частици и мътилки. Обработената вода запазва всички следи от минерали, необходими за осигуряване на безопасна и качествена вода за потребителя!
  • Филтрира твърди частици и мътилки като утайки, камъни, почва, азбестови влакна, ръжда, дезинфектанти като хлор и други.
  • Задържа органични съединения като полициклични ароматни въглеводороди, трихалометани, пестициди, летливи съединения, които придават неприятен вкус и мирис на водата (ЛОС, феноли) и др.
  • Гарантирано пречистване на всички вредни вещества, съдържащи се в чешмяната вода

Филтър за вода с активен въглен

Напишете вашето мнение
Оценете: Everest Granular Activated - допълнителен филтър

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също