Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Exact Belt Brown Leather - кожен колан

Кат. номер: ZD000327

49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Коланът Ви е твърде стегнат? Не се чувствате удобно? Не би ли било чудесно, да имате колан с точната мярка за Вас и Вашите дрехи? Е, сега това е възможно с Exact Belt - перфектно всеки път, по всяко време.

Exact Belt e нов вид колан, който заменя дупките с 38-позиционна микрорегулируема система за закопчаване, която може да регулирате на всеки 0.64 см разстояние. Заключвате с всеки клик, докато не откриете правилната позиция, с която се чувствате добре.

Exact Belt Ви дава необходимото удобство. Перфектно Ви пасва винаги. Той е с елегантен кожен вид и е с висококачествени дълготрайни шевове. Можете да го носите със скъпи панталони, ежедневни панталони, дънки, дори летни шорти. Закопчалката на колана е изработена от елегантно метално покритие. Ключалката за бързо освобождаване позволява катарамата на колана да се плъзне и да се отключи, за да се регулира лесно.

Коланът е подходящ за талия с размери до 112см, така че дори да качите няколко килограма, той ще Ви приляга и ще Ви накара да се чувствате добре.

Характеристики:

  • Микрорегулируема 38-позиционна система за закопчаване
  • Ключалка за бързо освобождаване
  • Регулира се така, че да отговаря на размери от 71 до 112 см
  • Регулира се на всеки 0.64cм
  • Идеален за всякакви поводи
  • Няма дупки
  • Перфектен за мъже и жени
  • Елегантна метална катарама
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: