Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Express Cooker Red - компактен домакински уред

Кат. номер: ZD000817

59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

С невероятното 800- ватово чудо Express Cooker, вече може да готвите без мазнини, здравословно и с ниско съдържание на калории.

Писна ли ви всеки път, когато отваряте фурната, да горите пръстите си и да се пазите от силната пара?

Този проблем вече не съществува!

  • Здравословно приготвена храна

Express Cooker е мултифункционален домакински уред, с който приготвената храна ще бъде златисто хрупкава отвън и изкушаващо сочна отвътре. Може да го използвате като скара, грил, тостер, фурна, тиган. Не е необходимо да добавяте мазнина. Незалепващото покритие позволява топлинната обработка да бъде изцяло без допълнително добавени мазнини, само естествено съдържащите се в продукта, който сте избрали за готвене.  Перфектният заместител на всички уреди, който ви спестява място и разходи. С него може да приготвяте бързо вкусна храна, като необходимото време за загряване е само 30 секунди! Няма нужда да чакате фурната да загрее, олиото да се нагорещи или котлонът да почервенее, необходими са ви само 30 секунди и вече може да приготвите храната на децата за училище. Express Cooker ви спестява време, дори и когато го почиствате.

  • Специална технология

Express Cooker е изработен със специална "Flip-Over" технология, въртящата се на 180 °, която е идеална и удобна за приготвяне на всякакви ястия. Благодарение на иновативната му конструкция, храната ще бъде перфектно приготвена, изпечена отвън и сочна отвътре. С него може да приготвите всякакви ястия- сладък десерт или вкусен омлет. Покритието е изработено от специален незалепващ материал с ефект „лотос“ (самопочистващо и незалепващо покритие), което ви дава възможността да го почистите с едно движение, само с помощта на влажна кърпа или хартия.

  • Компактен размер

 Освен, че е изключително лесен за почистване и поддръжка,  Express Cooker е изработен и е с перфектните размери. Невероятно компактната му и плоска форма, позволяват да го съхранявате както в шкафа, така и на кухненския плот. Може да бъде поставен в хоризонтално или вертикално положение, в зависимост от свободното място, което сте определили.

Уред мечта! Спестява място, спестява време, спестява средства, комбинира няколко уреда в едно!

  • Въртящата се на 180 ° "Flip-Over" технология
  • Незалепващо покритие с ефект „лотос“
  • Мощни 800W,  хрупкави тост сандвичи, перфектно изпечени хамбургери, вкусни омлети, тортили,скара и др.
  • Лесно се почиства и заема малко място
  • Готов за използване само след 30 секунди загряване

Технически характеристики:

Размер: 10х33х13см

Мощност: 800 W

Напрежение: 220 - 240V; 50/60Hz

Позиции на отваряне: 90° - полуотворен; 180°- напълно отворен

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: