Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Formu Clear Hand Cleansing Gel 200ml - почистващ гел без измиване

Кат. номер: Z0001093

19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Дезинфекцията и почистването на ръцете по всяко време е с изключителна важност тези дни!

Носете го с вас в офиса, в супермаркета, в магазина, на кино, театър, винаги под ръка за чисти ръце!

Formu Clear Hand Cleaning Gel e лесно и практично средство за дезинфекция, удобно за пренос навсякъде и в достатъчно количество, за да бъде с вас по всяко време. С едно натискане на помпата си осигурявате достатъчно количество, за да почистите и двете ръце.

  • Съдържа 66% алкохол!!!
  • Без парабени
  • Удобна дозираща помпа
  • Не е необходима вода
  • Приятна, ненатрапчива миризма
  • Разфасовка от 200 ml

Нетно количество: 200ml/ 6.76 fl.Oz

Произведено в Испания.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: