Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Formu Clear Patches - пластири за премахване на брадавици и папиломи

Кат. номер: Z000347

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Лластири за премахване на брадавици и папиломи

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Най- лесният и безболезнен начин да премахнете дразнещите кожни несъвършенства-папиломи и брадавици!

  • Бързо и лесно за приложение
  • Без химикали
  • Безболезнено
  • Без хирургическа намеса
  • Дискретни
  • Дерматологично тествани      
  • Кератолично действие

С помощта на раститетелен екстракт от Западна туя (Thuja Occidentalis) - съставка с доказана ефективност срещу несъвършенства по кожата и комбинацията от други естествени съставки, Formu Clear Skin Tag Patch ще премахнат неестетичните несъвършенства. Formu Clear Skin Tag Patch са напълно натурални и не съдържат никакви химикали и вредни съставки, които да дразнят кожата. Просто поставете пластира върху желаната от вас зона, за да покрие образуванието. Кожата ви отново ще бъде копринено гладка и секси - без белези. Толкова просто, бързо и ефективно.

Тайната е в дерматологично тестваната салицилова формула, която изсушава образуванията, без да гори кожата.

Освен това, чрез пластира,  съдържанието се задържа повече време върху кожата, което дава възможност за по- добра абсорбация и по- ефективно  действие.  Пластирите са толкова тънки, че веднага се сливат с кожата. Изобщо не не ги усещате и в един момент папиломът вече ще е изчезнал.

Formu Clear Skin Tag Patch има кератолично действие, което спомага за премахването на слой по слой мъртви клетки на кожата, докато образуванието изчезне напълно.

Просто си сложете пластир ФормюКлиър върху папилома или брадавицата. Ефективните му съставки остават в постоянен допир с образуванието за по-бърз и ефективен резултат.

Сега може да се отървете от папилома в уюта на дома. Кожата ви отново ще стане копринено гладка, без белези!

Съдържание:

  • 12 бр. големи пластири
  • 18 бр. малки пластири ПОДАРЪК!

Помислили сме за всичко – малките дискретни пластири са идеални за малки кожни образувания по най-видимите части на тялото. Освободете се завинаги от притесненията и неудобните ситуации, които причиняват неприятните кожни образувания на достъпна цена!

Продуктът е произведен в Испания.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: