Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Gallet Electric Heating Blanket - подгряващо електрическо одеяло

Кат. номер: ZD000911

129,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 

Обичате ли  моментите, когато сте се сгушили под одеялото и се наслаждавате на топлината?

 

Подгряващото електрическо одеяло Gallet Electric Heating Blanket e перфектното решение за студените и дъждовни дни! Микрофибърната, мека материя е много приятна на допир и ви затопля точно по начина, по който ви харесва. Разполага с дистанционно управление с дисплей, с което можете да избирате от девет температурни нива в диапазона от 30 до 60 ° C, а също така да настроите таймера за загряване от 1 до 9 часа. Сензорът за безопасност гарантира работа без рискови ситуации и предотвратява прегряване. Одеялото може да се пере без проблеми в пералнята.

 

  • 9 настройки на температурата
  • Сензор за прегряване
  • Може да се пере
  • Таймер за работа – от 1 до 9 часа

 

Технически характеристики:

Параметри: Ш х Д: 130 х 160см

Мощност: 120 W

Тегло (кг): около 1,33кг

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: