Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Gourmetmaxx automatic egg peeler - белачка за яйца

Кат. номер: ZD000778

19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Хапва ви се домашна руска салата, но беленето на яйца не ви е по вкуса?

Голяма част от белтъка е останала по черупката?

Обичате варени яйца, но беленето им винаги ви е било досадно?

 

С Gourmetmaxx Egg Peeler тази задача е не само леснa и бързо изпълнима, но и супер забавна.

 

Само за секунди

Когато става въпрос за белене на твърдо сварени яйца, всеки има свой специфичен метод. Някои използват ръба на лъжицата, други го удрят в кухненския плот или го търкалят между ръцете си. Тези методи вършат работата, но губите ценни минути от вашата вече натоварена сутрин и създавате огромна бъркотия.

Gourmetmaxx Egg Peeler ще свърши тази работа за секунди. Напълнете долната част на уреда с вода до обозначението. Поставете твърдо сварените яйца и капака и го затегнете. Вземете белачката за яйца в двете си ръце и разклатете.

 

Семейството ви обича варени яйца за закуска?

Заситете глада им!

Уникалният елипсовиден дизайн на Gourmetmaxx Egg Peeler събира и бели до 5 сварени яйца едновременно.

Пригответе за любимите си хора овчарска салата, руло Стефани или руска салата, вече без досада и мръщене.

 

Но защо да варите яйца всеки ден?

Сварете повече яйца, премахнете черупките и съхранявате до 10 броя в белачката на Gourmetmaxx- уред необходим на всяка кухня.

А почистването никога не е било по-лесно, защото Gourmetmaxx е подходяща за съдомиялна машина.

 

Превърнете досадната задача да обелите сварените яйца в просто и бързо забавление!

 

Комплектът съдържа:

1 х Основа

1 х Капак

1 х Инструкции за употреба

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: