Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Gourmetmaxx Chop'n Slice Compact - универсално ренде

Кат. номер: ZD000779

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Всеки, които с любов и желание приготвя храната си е нужно да има удобства и комфортни прибори и помощници, за да бъде всичко идеално, гладко и неповторимо. За всяко различно ястие е нужно продуктите да са нарязани по различен начин- картофи на кубчета за мусака, моркови на лентички за салата, а когато имате помощник, който да прави всичко това, готвенето става много по-приятно.

Всеобхватният GourmetMaxx Compact Chop'n Slice е идеалното решение!

Плодове, зеленчуци, сирене, колбаси или свежи подправки, нищо няма да му се опре. С едно движение режете на апетитни кубчета, дебели и тънки шайби или четвъртинки- светкавично бързо и без усилия!

GourmetMaxx Compact Chop'n Slice е уред, който успешно заменя всички големи, неудобни електрически домакински роботи. Сглобява се и разглобява изключително лесно и всичките съставни части могат да се измиват в съдомиялна машина.

Как действа Compact Chop'n Slice?

Поставете съставката, която ще бъде нарязана в резачката, натиснете и всичко е перфектно нарязано. Както твърдите, така и меките храни.

Разнообразието от приставки гарантира прецизно нарязани зеленчуци и подправки за вашите ястия. Нарязаните продукти се събират в контейнер и плота е чист, без бъркотия.

Ако използвате капака за запазване на продуктите свежи  поставяйки го върху контейнера с нарязаните вече плодове, зеленчуци, сирена или колбаси, спокойно може да ги използвате и на следващия ден. Свежестта им е гарантирана.

GourmetMaxx Compact Chop'n Slice ще ви спести сълзите при рязане на лук. Chop'n Slice e незаменим помощник при приготвянето на супи, салати и други ястия.

Благодарение на удобното затваряне можете безопасно и компактно да го съхранявате в чекмеджето.

Предимства на Compact Chop'n Slice:

  • Реже бързо и лесно;
  • Предпазва ръцете от порязване;
  • Нарязване без сълзи и миризми;
  • Няколко приставки.

Комплектът включва:

  • 1 х Gourmetmaxx Compact Chop'n Slice;
  • 4 x Режещи приставки;
  • 1 х Контейнер за съхранение на храна;
  • 1 х Капак за запазване на храните свеж;
  • 1 х Ръководство за употреба.

Забележки: Продуктът е предназначен за раздробяване на хранителни продукти. Не е подходящ за замразени храни. Частите на комплекта не са подходящи за използване в микровълнова печка, във фурна или във фризер!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: