Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Gymform Leg Action - уред за раздвижване

Кат. номер: SH000889

Regular Price: 399,00 лв.

Special Price 169,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

След дълъг и тежък ден краката са уморени, а стъпалата - отекли. Масажорът Gym Form Leg Action успява да намали дискомфорта и неприятните усещания, като нежно отпуска ходилата и стимулира елиминирането на токсините. Gym Form Leg Action, чрез въртящото се движение на масажните глави, е в състояние да стимулира и тонизира краката и стъпалата, да облекчи болките в мускулите и да премахне напрежението.

Различни скорости и степени на вибрация!

Gym Form Leg Action е проектиран така, че да се адаптира към всяко тяло. Четирите интегрирани автоматични програми осигуряват комбинация от вибрации, трептения и масаж. Можете също да използвате двете ръчни програми, за да зададете правилната комбинация от вибрация и Shiatsu масаж, за да стимулирате кръвообращението.

Gym Form Leg Action:

  • Тонизира краката
  • Подобрява циркулацията
  • Облекчава мускулната болка
  • Отпуска напрежението
  • 4 автоматични програми, 2 ръчни програми и 15 скорости.

По краката има  множество нервни окончания, свързани с всички останали жизненоважни органи и функции. Важно е да се погрижим за комфорта си в напрегнатото и забързано ежедневие!

Технически характеристики:

Входящо напрежение: 24 V

Мощност: 30 W

Технически характеристики на адаптера:

Входящо напрежение: 100-240 V

Изходящо напрежение: 24 V 1,5 A

Тегло нето: 5.2 кг

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: