Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

H2O E3 Cleaning Kit - комплект за почистване с електролиза

Кат. номер: ZD0001276

139,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Идеалното задължително допълнение  за естествено почистване  на дома!

 

Силата на S-водата (електролизирана вода): Това е почистващият дезинфектант, който никога не свършва! Само за минути, с употребата само на чешмяна вода, готварска сол и електричество, вие създавате свой собствен мощен почистващ разтвор, който е устойчив на микроби, вируси и бактерии

Разгражда мазнините, мръсотията и елиминира миризмите – нетоксичен разтвор, безопасен за употреба около вашето семейство и домашни любимци! Перфектният препарат за почистване на подове.

  • Ефективно, икономично, екологично и безопасно средство за почистване
  • Иновативна технология: Електролиза (разтвор от сол и вода)
  • Натурален състав- без химикали и разредители!
  • Разгражда мазнините, мръсотията
  • Елиминира миризмите
  • Спестява средства – ефективно и същевременно икономично почистване

Иновативна технология: H2O Е3™ - ЕЛЕКТРОЛИЗИРА вода и сол, за да създаде напълно натурално, многофункционално решение за дезинфекция и почистване, което работи дори по-добре от суровите химикали.

Ефективно, икономично, екологично и безопасно: естествено почистване без химикали. Ефективно премахва замърсявания, микроби и мръсотия; Освен това можете да направите свой собствен мощен дезинфектант S-Water отново и отново само за стотинки

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: