Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Hammersmith Bionic Burner - електрическа горелка за плевели

Кат. номер: SH0001244

99,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Унищожителят на плевели Hammersmith Bionic Burner е екологично, безопасно и постоянно решение за досадни плевели!

 • 650 ° C струя горещ въздух унищожава ефективно и трайно всички плевели
 • Уникална функционалност - горещ въздух, който разрушава клетъчната структура на плевелите
 • Бързо нагряване  - за по- малко от 60 секунди
 • Без газов патрон и без химикали
 • Изключително мощен -  2000 W
 • Лесноподвижен, удобен и лек
 • Удобно управление
 • Практични водещи колела за лесна и удобна работа
 • Вградена кабелна скоба и водач за повече безопасност
 • Сгъваема стойка
 • Безопасно охлаждане на устройството
 • Може да се използва и като грил запалка за камина, или за премахване на боя и лак

 

Тайната е в струята с горещ въздух 650 ° C, който моментално загрява нежеланото растение чак до корените и по този начин разрушава клетъчната структура на плевелните растения. Дори ако листата на повърхността останат зелени, плевелите загиват в рамките на няколко часа - и след това могат просто да бъдат пометени.

С иновативната конус дюза, Hammersmith Bionic Burner насочва струята с 650 ° горещ въздух точно към най-чувствителната зона на растението и я унищожава. Перфектен за дългосрочно унищожаване на плевелите. Практичните колела ви помагат да се боравите лесно с него, докато работите. Те държат Bionic Burner на идеалното разстояние от пода - така че можете лесно да се справите с по-големи площи, без ръцете ви да се изтощават. Сгъваемата стойка също помага на устройството да се охлади безопасно.

 

Технически характеристики:

Параметри: 50 х 12,5 х 9 см

Захранване: 230 V ~ 50Hz

Номинална мощност: 2000W

Въздушен поток: 500l / min

Температурно ниво 1: (вентилатор / охлаждане): 60 ° C

Температурно ниво 2: 650 ° C

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: