Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Hammersmith Power Grip - универсален гаечен ключ

Кат. номер: ZD000676

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Не бихте ли предпочели да имате само един мултифункционален гаечен ключ, който ще захване гайки и болтове, за които обикновено са необходими 30 други инструмента?

Hammersmith PowerGrip е гаечен ключ с "революционен" накрайник, който захваща всеки болт, гайка и дори кука от 7mm до 19mm. Тайната се крие в множеството хром-ванадиеви стоманени щифтове, които повдигат и хващат всякакъв размер или форма на гайка или болт, дори износените, които стандартният гаечен ключ няма да помръдне!

Удобната дръжка, която не се плъзга в ръката, осигурява оптимален захват и прецизна работа.

Hammersmith PowerGrip e перфектно допълнение към кутията с инструменти!

Дали с адаптера за електрически бормашини или с Hammersmith дръжката, Вие ще можете да развиете, разхлабите или затегнете гайки, болтове и дори куки, различни по форма и размер.

Просто поставете Hammersmith PowerGrip върху главата и оставете щифтовете да подсигурят идеалното хващане, всеки път! Hammersmith PowerGrip - практичен инструмент необходим на всеки мъж!

Hammersmith PowerGrip e подходящ за завиване, развиване и затягане на:

 • Различни видове гайки;
 • Различни видове кукички;
 • Шапки за винтове.

Hammersmith PowerGrip - характеристики:

 • Универсален ключ за винтове, гайки и куки от всякакъв вид;
 • Технология FlexiGrip - Висококачествените стоманени щифтове автоматично захващат всяка форма;
 • Изработен от хром-ванадиева стомана (CRV) - неръждаема и изключително издръжлива;
 • Удобна дръжка без приплъзване за оптимален захват;
 • Компактен и лесен за носене.

Комплектът включва:

 • 1 x Hammersmith универсален гаечен ключ
 • 1 x Hammersmith дръжка
 • 1 x адаптер
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: