Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Helix Elixir125 ml- течна натурална добавка за стави

Кат. номер: Z0001068

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Течната златна формула, с която преоткривате удоволствието от движението!

Линията натурални продукти с марка HELIX се базира на революционно естествено хранително съединение - Nutrelix® - екстракт от естествен охлювен протеин - aлантоин. Охлювите са единствените животни, които могат да изградят наново черупката си, благодарение на алантоина - протеин, който регенерира и възстановява клетките. Създателите на HELIX успяват да обединят множество съставки и високоефективни естествени хранителни вещества, като витамин С, куркума и босвелия, които допринасят за нормалното функциониране на ставите.

  • Идеален за профилактика при спортисти
  • Обогатен с изцяло натурални съставки
  • Без странични ефекти, без взаимодействие
  • Бърза ефективност
  • Оптимална стомашна поносимост
  • Helix Elixir - всеки ден за повече енергия и жизненост
  • Лесен за прием - под формата на сироп
  • По-бърз ефект - абсорбира се по-бързо в организма

Elixir Helix е продукт с доказана стомашна поносимост.

Уникален билков екстракт с екстракт от охлювен протеин.

Големият плюс на Helix Elixir: предпазва устната лигавица, понася се много добре и бързо се абсорбира в организма - зa по-бързи и ефективни резултати.

Пиремайте Helix Еlixir редовно, по едно и също време всеки ден, за да намерите нова енергия в работата, ежедневието, свободното време и домакинските задължения.

Прием: 2 дневно х 1 л.(5мл) преди хранене

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: