Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви

Кат. номер: ZK000026

(11 отзива)
39,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Натурална добавка при проблеми в ставите

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Описание:

Helix - Натурална добавка за подхранване на стави

 

Описание и характеристики

Helix Original  е хранителна добавка с протеин от охлюв, която подхранва ставите отвътре, поддържа подвижността и може да ви помогне да подобрите качеството си на живот.

Формулата на Helix Original е базирана на натурални съставки и е регистрирана в Европа. Той подхранва ставите, благодарение на концентрирания си състав, в който главна роля играе екстрактът от охлювен протеин, наречен алантоин.

  • Подходящ е за хора, които искат да подхранят ставите си
  • Базиран на натурални съставки
  • Хрущялът се подхранва и по този начин може да се възвърне еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите.

 

Действие:

Охлювеният протеин (алантоин) е основната съставка на натуралната хранителна добавка Helix Original, която хидратира хрущяла и запазва еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите.

В допълнение, продуктът съдържа екстракти от босвелия и куркума, които  спомагат за поддържане на ставния комфорт и за ефективно подхранване на ставите.

Състав:

Препоръчителната дневна доза за прием от 1 капсула съдържа:

  • Куркума на прах - 100 мг;
  • Охлювен протеин - 50 мг ;
  • Босвелия на прах - 50 мг.

Други съставки: капсула - желатин, малтодекстрин, магнезиев стеарат.

 

Дозировка:

  • По 1 капсула на ден сутрин с чаша вода.
  • Не се препоръчва за деца и бременни жени.
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

Ако имате нужда от подхранване на ставите и запазване на подвижността им, трябва да знаете, че по-голяма част от човечеството има такава нужда.

Всъщност повече от 72% от хората над 50 години имат нужда от подхранване на ставите заради напредване на възрастта, обездвижване или наследствени фактори.

Откритието, че охлювите могат да спомогнат за подхранването на ставите е направено през 1980 г. на гръцкия остров Крит. Екип изследователи решил да проучи защо населението на о-в Крит има здрави и подвижни стави. Статистиката е удивителна – хората с намалена подвижност в ставите са със 78% по-малко, отколкото в останалата част на Европа. Години изследвания и прегледи накрая разкрили отговора. Причината били охлювите – национално ястие, което присъствало почти на всяко тяхно хранене.

В лабораториите си те приготвили концентрат с охлювен протеин и го тествали върху повече от 340 души за поддържане състоянието на техните стави. Резултатите били красноречиви. При всички настъпили полижтелни промени, а при 78,6% от хората ставите възвърнали изцяло подвижността си.

Благодарение на алантоина хрущялът бил подхранен и хидратиран още през първите часове, а функционалността на ставите се увеличавала ежедневно. След 24 часа повечето хора усещали ставите си по-здрави и подвижни. 

В нашата лаборатория най-после успяхме да синтезираме този ценен протеин във форма на капсула, която да се приема лесно.

Така създадохме Helix Original - хранителна добавка, която подхранва ставите отвътре и може да ви помогне ефективно да поддържате гъвкавостта и подвижността в ставите.

Всъщност благоприятните свойства на слузта на това малко черупчесто мекотело са познати на човечеството още от Древността. Нещо повече, те са високо ценени от шаманите на различни индиански племена.

Любопитното откритие обаче идва през 1980 година, когато изследователи си задават логичния въпрос защо населението на остров Крит няма проблеми със ставите. Отговорът се крие в основата на така наречената Средиземноморска диета и по-точно в националното ястие на местните - охлюви! Защото охлювният протеин има подхранващо действие за ставите.

Хранителната добавка, която не случайно се превърна във верен съюзник за поддържане на подвижността за много хора -  тя подхранва ефективно ставите и може да подпомогне движението им.

Освен това, благодарение на екстрактът от корен на куркума, продуктът работи ефективно в посока поддържане на ставния комфорт и ефективно подхранване на ставите.

Подхранете Вашите стави по натурален и достъпен начин с Helix Original!

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Скъпи ми се струват , а трябва да ги пия по-дълго
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Много ми го хвалена и бях малко предубедена, но се оказа много добро
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Лекарството от охлюви не случайно е мехлемът за стави от Дрревността. Просто невероятно!
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
доволна съм, ефектът е страхотен
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Много съм доволна, болката в ставите ми намаля драстично и отново мога да върша ежедневните ми дейности
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Изпитвах дискомфорт в коленете и се придвижвах трудно, но след консумацията нямам този проблем.
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Взимам Хеликс Оригинал от два месеца и смятам да продължа да ги пия, защото има резултат с по-продължителна опотреба.
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
След редовна консумация на Хеликс болките в ставите ми изчезнаха
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
След редовна консумация на Хеликс болките в ставите ми изчезнаха
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Наистина действа!!
Helix (Хеликс) с екстракт от охлюви
 | 
Болката в ставите ми изчезна след консумацията на Хеликс Оригинал и вече мога да се изкачвам по стълбите спокойно
Изпратете ни запитване: