Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Herba Clear - натурален продукт за премахване на папиломи и брадавици

Кат. номер: Z000380

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Herbaclear (Хербаклиър) е натурален, лесен и ефективен продукт за премахване на папиломи и брадавиците по кожата, засягащи голяма част от насалението! Премахнете ги без болка, без дразнещи химикали или скъпи посещения при специалисти!

Имате от онези ужасни папиломи и брадавици по кожата? 

Както мъжете, така и жените са принудени да се справят с неудобството на грозните папиломи и брадавици. И досега беше много трудно да се отървем от тях. Досега!

Представяме Ви бързо, лесно и безболезнено решение за справяне с тези проблеми Herbaclear. Herbaclear е 100% натурален начинза премахване на досадните папиломи и брадавици по кожата. Използвайки само естествени растителни екстракти, той ги премахва изцяло за броени дни.

  • Основната му съставка е Западната туя (ThujaOccidentalis), която представлява мощен екстракт от етерично масло на туя, допълнен с Витамин Cи доказано ефективен за безопасно и безболезнено премахване на папиломи и брадавици.

Забравете за болката, съпроводжаща силните химикали и без скъпоструващи и дълготрайни посещения на специалисти! Вече имате възможността да се отървете от папиломи и брадавици по естествен, бърз и лесен начин, благодарение на Herbaclear!

Просто нанесете Herbaclear върху засегнатата област и гледайте как папиломите и брадавиците изсъхват и изчезват за броени дни!

  • Herbaclear е подходящ за всички видове кожа, дори за най-чувствителните части от тялото, защото е с доказано ефективен и 100% натурален състав от билкови екстракти.

Вече няма да Ви се налага да прикривате области от тялото си, за да скриете проблема! От днес вече можете да се насладите на ежедневие без папиломи и брадавици, единствено чиста и гладка кожа без спомен, че на това място някога е имало брадавица!

Изхвърлете всички шалове и покажете красива кожа, без неприятни папиломи и брадавици. Herbaclear ще промени начинът, по който изглеждат и най-вече начинът, по който се чувствате!

Отървете се от брадавиците и папиломите по кожата лесно, бързо, безболезнено и по напълно натурален начин с Herbaclear.

Продуктът е произведен в Испания.

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: