Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Hooked On English - самоучител по английски език

Кат. номер: ZD000381

(1 отзива)

Regular Price: 149,00 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Самоучител по английски език - иновационна програма, която учи децата да говорят английски език.

!!! СУПЕР ОФЕРТА ЗА УЧЕНИЦИ !!!

Hooked on English е една прекрасна нова възможност за вашите деца да се научат да говорят английски език.

Забавлявайте се докато изучавате света с помощта на самоучителя по английски език – забавна и иновационна програма, реализирана от създателите на самоучителя по произношение – единствената програма, която учи децата да четат.

Във века на новите технологии вашите деца ще учат английски език с удоволствие. 

Децата и техните родители ще се наслаждават на самоучителя по английски език. Той съдържа всичко, от което се нуждае вашето дете, за да се забавлява, докато изучава даден език. Със самоучителя по английски език вашите деца ще научат думи и изрази от английския език толкова лесно. Първо децата слушат думи и изрази докато гледат анимациите от DVD, след това те се упражняват като произнасят думите на глас, използвайки аудио – CD, цветните карти и учебни тетрадки. 

След това играят забавни игри от DVD и четат истории от книжките, за да упражнят наученото и да затвърдят уменията си дотук. С програмата децата научават много нови неща само за 15-20 минути на ден 2-3 седмично. И преди да се усетите децата ви сами ще поискат да използват програмата, защото е толкова лесно и забавно и защото те са горди от новата им способност да говорят английски език. 

Изучаването на английски език от ранна възраст помага на детето ви да тръгне по пътя на успеха и играе важна роля за неговата кариера. Това е моментът да се сдобиете със самоучителя по английски език, за да осигурите на детето си още отсега обучение в най - добрите и престижни училища и университети.

 Самоучителят включва:

  • 9 DVD за гледане
  • 9 DVD за слушане
  • 9 Учебника
  • 9 Книжки с приказки
  • 150 Карти за игра
  • 1 Музикален диск CD

 Също така получавате и 1 DVD с инструкции за родители на български език, както и 1 книжка с упътване също на български език.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Hooked On English - самоучител по английски език
 | 
Спряхме частните уроци на синът ми, защото успя да напредне много с този самоучител
Изпратете ни запитване: