Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Inhaluxe for Allergy Symptoms - инхалатор против алергии

Кат. номер: Z0001299

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

СПЕЦИАЛЕН ПРОМО ПАКЕТ- ПОРЪЧАЙ 3 БРОЯ, САМО ЗА 69,90ЛВ!

НАПРАВЕТЕ РАЗЛИЧНИ КОМБИНАЦИИ С ОСТАНАЛИТЕ 2 ИНХАЛАТОРА ОТ СЕРИЯТА И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ ОФЕРТАТА СЕГА!

3 БРОЯ - 69.90лв!

 код на позицията Z0001298 - Inhaluxe for Snoring - инхалатор против хъркане

 код на позицията Z0001297 - Inhaluxe for Cold Symptoms - инхалатор за настинка

 

ДИШАЙ С ЛЕКОТА

  • Натурални съставки
  • Етерични масла за здрави дихателни пътища
  • Облекчават хремата
  • Изчистват дихателните пътища
  • Отпушват носа
  • БЕЗ странични ефекти
  • Облекчават дишането
  • Адаптират се към формата на носа
  • С ергономична щипка за нос

 

Инхалаторите Inhaluxe са три различни вида, за да помогнат при затруднено дишане по три различни начина. Контролирате запушване на носа, причинено от алергия, предотвратявате хъркане и спирате развитието на настинки в начален стадий.

Без значение дали симптомите са предизвикани от отопление или климатизация, полени, животинска козина или други дразнители, Inhaluxe може да „прочисти“ проблема със запушения нос по-бързо, отколкото сте смятали за възможно.  

Можеш да използваш един и същи инхалатор до цели 21 дни. Навсякъде - в офиса, у дома, на път, на пазар и дори докато тренираш.

 

ПОМАГА ПРИ:

  • АЛЕРГИИ: Евкалипт и равенсара

 

Комплектът включва:

1 х мини инхалатор против алергии

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: