Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Иновативен елек със затопляща и масажираща функция Backnetix Wrap

Кат. номер: ZK000019

(3 отзива)
119,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Рекалсира, успокоява и облекчава напрежението във врата, раменете и гърба


 

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Backnetix Wrap е иновативен, невероятно мек елек, който обхваща врата, раменете и кръста. Backnetix Wrap съчетава топлина и релаксиращ масаж, на които може да се наслаждавате едновременно или по отделно. Подарете си свободата да живеете без болка. И всичко това напълно естествено - без лекарства и странични ефекти.

Backnetix Wrap се простира по цялата горна част на шията, надолу по гърба и дори отпред на раменете Ви. С Backnetix Wrap се наслаждавате на дълбок, проникващ, затоплящ масаж, който успокоява и облекчава болки в мускулите. Обикновените подложки за нагряване са нестабилни и  трудни за поддържане, но топлата прегръдка на Backnetix Wrap винаги остава на място, без  да се притеснявате, че може да падне.

Backnetix Wrap се нагажда спрямо формите и контура на тялото Ви, позволявайки да се  движите свободно. Дава Ви пълна мобилност, което може да ускори възстановяването Ви. Обикновените подложки за масаж са обемисти и неудобни. Ултра плюшеният плат на Backnetix Wrap е супер мек, за максимален комфорт. Просто го увийте около врата, раменете и гърба си и изберете от четири равномерни или пулсиращи настройки за масаж. Backnetix Wrap е естественото, 100% безопасно решение.

Характеристики:

 • Релаксира и успокоява врата, раменете и гърба.
 • 4 настройки за масаж + 2 настройки за топлина.
 • Намалява напрежението и болезнените мускули благодарение на успокояващата топлина и
 • спомага за отпускането им. Топлинната терапия ефективно облекчава възпалените мускули.
 • Свободни ръце
 • Възможност за регулиране
 • Дава Ви свободата да го носите почти навсякъде
 • Изключително мека тъкан за пълен комфорт
 • Калъфът може да се пере в машина

 Комплектът включва:

 • 1 х Backnetix Wrap
 • 1 х Чанта за съхранение и транспортиране
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Иновативен елек със затопляща и масажираща функция Backnetix Wrap
 | 
Усещането е много странно. Много отпускащ и совобождаващ стреса масаж. Жалко че не можеш д аго позлваш с по-голяма продължителност, защото ще прегори
Иновативен елек със затопляща и масажираща функция Backnetix Wrap
 | 
Ефектът е невероятен! След натоварен ми действа много релаксиращо!
Иновативен елек със затопляща и масажираща функция Backnetix Wrap
 | 
Много отпускащ масаж. освен това има чанта за съхранение, с която си го нося дори в офиса.
Изпратете ни запитване: