Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Иновативни затоплящи чорапи Stepluxe Thermal Socks

Кат. номер: ZK000005

(1 отзива)
49,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Не се тревожете повече за това, че отново имате студени крака! Пригответе се да изпитате успокояващото облекчение от StepLuxe®.

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Чудили ли сте се някога защо сте склонни да имате студени крака от време на време?

Съществуват различни състояния, които водят до студени крака - лоша циркулация, феномен на Рейно, периферно съдово заболяване, акроцианоза. И, разбира се, простото излагане на по-студени температури може да доведе до студени крайници.

Каквато и да е причината, студените крака са истински проблем. Това е така, защото когато краката Ви са студени, цялото тяло се чувства студено и некомфотно.

StepLuxe®Thermal чорапи са невероятна иновация, която решава проблема със студените крака. Акумулаторната батерия, която приляга удобно отстрани на чорапите, доставя енергия на термични пластини в областта на пръстите - най-отдалечения край от сърцето.

С течение на годините ние генерираме по-малко топлина на тялото. И някои лекарства или условия също минимизират способността на организма да генерира топлина сам. Ще се влюбите в това да имате топли пръсти по всяко време, когато искате - с натискането на един бутон! Представете си колко удивително ще се почувствате, затопляйки студените пръсти на краката. Това ще накара цялото Ви тяло да се почувства невероятно!

Понякога Ви болят краката? Независимо дали става дума за прекалено много работа или старо нараняване?

StepLuxe® ще Ви помогнат за успокояване и съживяване на болезнените, уморени крака. Доказано е, че повишената температура на краката стимулира циркулацията и успокоява нервите и цялото тяло.

И дори краката да не Ви болят, ще обикнете начина по който се чувствате със StepLuxe®.

Те са чудесни за престой на открито! Независимо дали сте на лов, туризъм или голф, сега можете да имате топли крака, за да затоплите цялото си тяло, и да се наслаждавате на престоя си навън!

StepLuxe® са изработени от висококачествена, супер комфортна, високопроизводителна тъкан.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Иновативни затоплящи чорапи Stepluxe Thermal Socks
 | 
Помага ми за успокояване и съживяване на болезнените и уморени крака. МНого съм доволна
Изпратете ни запитване: