Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Instant Duster Pro - система за почистване

Кат. номер: ZD000890

Regular Price: 59,00 лв.

Special Price 35,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Тайната на Instant Duster Pro са хилядите специално проектирани четки с електростатичен заряд, изработени от влакна, които улавят прахови частици. Статичното електричество, създадено от перата, привлича прахта и мръсотията като магнит и ги улавя бързо и лесно, без да оставя нищо зад себе си.

Най-добрият ви съюзник за почистване на къщата. Супер нежните въртящи се четки навлизат навсякъде и почистват повърхностите мигновено по-добре от всичко, което някога сте опитвали. Почистете труднодостъпните места и ъгли като щори, радиатори, абажури, рамки за снимки, дори вашите растения!

След употреба, просто изплакнете четката, оставете я да изсъхне и сте готови да продължите отново и отново.

Почистете и най-труднодостъпните повърхности!

С Instant Duster Pro получавате като подарък и мини четка за почистване. Приставката Mini Bristle има същата електростатично заредена четка и е идеална за по-малки пространства като Вашата клавиатура или интериора на вашия автомобил. Удължаващата дръжка, която също получавате като подарък, помага за почистването на тези високи места, като вентилатори, високи лампи, върху мебели и уреди, над прозорци и много други!

Защо да изберете Instant Duster Pro:

  • Лесна и безопасна за работа
  • Работи с батерии
  • Лека
  • Подходяща за всяка повърхност
  • Екологично чиста, тъй като не са необходими почистващи препарати.

* Уредът работи с 4 бр. батерии AA, 1.5 V (не са включени в комплекта).

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: