Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Jocca Air Purifier - пречиствател и йонизатор за въздух

Кат. номер: ZD0001403

349,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Ефективно решение за по-чист въздух във вашия дом!

Много лесен за използване уред, с който ще се радвате на по-здравословна среда, идеален да се погрижите за себе си и вашите близки.

 

  • Генерира отрицателни йони, пречиства въздуха с с активен въглен и HEPA филтър 13.
  • Улавя и премахва алергени, полени, прах, дим, вируси и микроби.
  • Таймер и програматор до 8 часа.
  • 3 цветни индикатора, които предоставят информация за качеството на околния въздух.
  • Може бързо да отстрани летливи органични съединения като формалдехид, толуен, сероводород

 

Пречиствателят Jocca включва филтър с активен въглен и филтър HEPA 13, който улавя и премахва алергени, полени, прах, дим, вируси и микроби. Ще се насладите на въздух без замърсители.

 

Включва също генератор на отрицателни йони, който елиминира замърсителите и лошите миризми. Винаги ще се наслаждавате на чист и свеж въздух в дома или офиса.

 

Практичен екран, на който ще виждате качеството на околния въздух в реално време и от който можете да избирате различните функции.

 

Технически характеристики:

Видове филтри: активен въглен, HEPA 13

Параметри: 32 x 56 x 20 см

Мощност: 45 W

 Търговска гаранция на продукта: 3 години

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: