Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Jocca Infrared Forehead Termometer - безконтактен термометър за чело

Кат. номер: Z0001398

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

БЕЗ ДОКОСВАНЕ – ИЗМЕРВА ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА НЯКОЛКО СЕКУНДИ

Безконтактният инфрачервен термометър Jocca се използва за измерване на температурата от разстояние, без да се налага да влиза в контакт с лицето. Идеален за игриви деца, които няма застанат на едно място за дълго време.

Бърз, ефективен и бюджетен!

 

  • Челно измерване
  • До 10 запаметени показания
  • 2 секунди за измерване
  • Компактен, ергономичен размер
  • Предупредителни сигнали при измерване, грешка и висока температура
  • Голям цифров екран
  • Сменяеми батерии (2 х AAA)
  • Автоматично изключване

 

Технически характеристики:

Параметри: 153 х 41 х 44 мм

Тегло: прибл. 84 гр (с батерии)

Директива 93/42 / ЕО

Мощност: 3V

Търговска гаранция на продукта: 3 години

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: