Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Jocca Mini Exercise Bike - мини велоергометър

Кат. номер: Z0001401

159,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Раздвижвайте се и поддържайте тонус в уюта на дома!

Дигитално мини колело с дисплей и 5 функции, които можете да видите, докато го използвате: време за тренировка, изминато разстояние, брой удари по време на тренировка. история на маршрута от първата употреба и изгорени калории.

 

Идеален за упражнения както на горната, така и на долната част на тялото. Упражнявайте се в уюта на вашия дом, идеално за хора с намалена подвижност или по време на неприятните дъждовни дни.

  • изпълнявате активна гимнастика, без да напускате дома си.
  • ще ви помогне да поддържате форма
  • идеален като допълнение за рехабилитация след операция или фрактура след консултация с вашия лекуващ лекар.
  • цифров дисплей за контролиране на времето на тренировка, изминати километри и изразходваните калории по време на упражнението
  • не е нужно да излизате, за да спортувате.

 

Всеки момент е идеален за упражнения. Можете да го използвате, докато седите удобно на дивана у дома, в кабинета, в офиса. Противоплъзгащи крачета, които не му позволяват да се движи, докато правите упражнения.

Технически характеристики:

Захранване дисплей- (1 х батерия AAA 1,5V) 1,5V DC

Търговска гаранция на продукта: 3 години

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: