Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Jocca Shiatsu Massage Seat - масажна шиацу седалка

Кат. номер: Z0001305

Regular Price: 359,00 лв.

Special Price 129,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Седалката JOCCA Shiatsu Massage ви позволява да се насладите на шиацу масаж в комфорта на вашия дом и включва функция за загряване за успокояваща топлина.

  • вградени 2 инфрачервени ролки в областта на гърба, които симулират релаксиращ шиацу масаж
  • 3 нива на интензивност на вибрациите
  • облекчава схващания и неразположения в областта на врата и раменете
  • Функция за нагряване на седалката
  • Адаптер за запалка за кола
  • Дистанционно управление

 

Технически характеристики:

Захранване: 100-240V ~ 50 / 60Hz; 1.0A

12V DC 3000mA

Параметри:

Гърб: Д/Ш/В: 6/46/ 69 см

Седалка Д/Ш/В:4/44/40 см

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: