Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Jocca Water Dispenser - диспенсър за вода

Кат. номер: ZD0001286

169,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 Добре охладена чаша вода, винаги под ръка!

Нищо не е по - приятно и по -освежаващо от хубава студена чаша вода. Независимо дали сме на работа, у дома или след интензивна спортна тренировка, ние не можем без вода. С охлаждащия диспенсър за вода можете да сте сигурни, че винаги имате под ръка студена чаша вода, а също така можете да изберете вода със стайна температура.

 

  • Вместимост на външния резервоар за вода: 7 L
  • Кран за охладена вода + кран за вода на стайна температура
  • Автоматичен контрол на стайната температура
  • Охлажда водата с приблизително 10-15 градуса
  • Резервоар за охлаждаща течност 0,7 литра
  • Включва подвижна тава за оттичане
  • Индикатор за мощност

 

7- литров резервоар

7-литровия резервоар за вода прави диспенсъра Jocca идеален за цялото семейство, всички ваши колеги или приятели. Можете да изберете студена вода или чаша със стайна температура. По нещо за всеки. Резервоарът за вода се пълни много лесно и в допълнение, има подвижна тава за оттичане, която улавя всички капки.

 

Технически характеристики:

Захранване: 220-240V ~ 50Hz 65W

Тип климат: N

Тегло: 2,98 кг

Параметри: 24.50 х 23 х 34 см

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: