Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Kenji Food Maker Pro - мултифункционален чопър

Кат. номер: ZD0001098

99,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

С революционния Kenji Food Maker Pro ще изненадате гостите си с рецепти за сосове, коктейли и много, много други вкусни ястия и питиета. Мултифункционалност- в едно устройство!

Kenji Food Maker Pro  е толкова мощен, че ще можете да превърнете леда в сняг,  да накълцате храната перфектно и без усилия,  както и да направите професионални шейкове и коктейли в уюта на дома си.

Оборудван е с двойно острие, задвижвано от мотор с голям въртящ момент, което ще направи вашите рецепти достойни за професионалист. Автентичен кухненски робот, който ще ви позволи да приготвите превъзходни напитки и невероятни сосове.

С Kenji Food Maker Pro няма да се налага да използвате множество устройства. Благодарение на капака, работната му повърхност се поддържа чиста и подредена, без нито капка настрани!

  • Няколко уреда  в един- пестите място, време и усилия
  • Двойно острие за перфектно рязане
  • Мотор с голяма мощност и високи обороти на въртене
  • Кана с вместимост 1,5L
  • Предпазен капак на каната
  • Лесен за употреба

Мощност: 450W

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: