Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®

Кат. номер: ZK000018

(9 отзива)
159,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Bi-Pedaler® – лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло в уюта на дома!


 

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Затруднени движения? Болките и схващанията в гърба и кръста?

Болките и схващанията са най-лошата част, следствие от напредването на възрастта! Да се справим с тях не е лесно! Медикаментите са времено решение, но на следващия ден отново се събуждате схванати и с болки. И колкото по-дълго отлгате и не предприемате мерки, толкова по-лошо става.

Какво е Bi-Pedaler®?

Bi-Pedaler® – лесен и достъпен начин за раздвижване на цялото тяло, за по-здравословен, по-щастлив и по-дълъг живот, всичко това в уюта на дома Ви.

Това е уникално двойно действащо колело, което Ви позволява да тренирате ръцете и краката едновремено, докато седите на любимия си стол или диван.

Как се използва Bi-Pedaler®?

Bi-Pedaler® е лесен за употреба уред, който спомага за поддържане на физическата активност в уюта на собствения Ви дом. Това е наистина важно,за да бъде тялото Ви здраво и освободено от неприятните болки и схващания! Bi-Pedaler® се наглася лесно на най-удобната за Вас височина или сила на съпротивлението, съобразени с Вашето желание за вид тренировка.

За кого е презназначен?

Ако сте от хората, които се двуумят дали да тренират, заради ограничена подвижност, трудно поддържане на баланса или просто се стрхувате, тъй като не сте тренирали с години ... тогава Bi-Pedaler® е точно за Вас. Плавните движения, които извършвате с ръцете и краката предоставят напълно безопасна тренировка, както за начинаещи така и за напреднали. Bi-Pedaler® е идеален за подобряване на фигурата – поставя ви в правилната стойка, докато движите едновремено горната и долната част на тялото. А със здраво тяло ще Ви бъде по-лесно да извършвате всякаква физическа дейност.

Идеален е за хора с:

  • наднормено тегло,
  • хора страдащи от артрит,
  • изпитващи болка и схващания 
  • дори за хора, които просто не могат да се движат така, както преди.

Дори ако сте начинаещи и не сте правили упражнения от години, можете да използвате Bi-Pedaler® толкова лесно и много по-приятно и неизморително от други тренировки. Подходящ е за хора, претърпели операивна намеса и нуждаещи се от раздвижване и тренировка.

Какви са резултатите от употреата на Bi-Pedaler®?

Съвсем скоро ще започнете да се чувствате по-добре, по-енергични и отново ще се наслаждавате на активния начин на живот!

Ще стимулирате кръвообръщението, ще повишите цялостната си подвижност и ще се чувствате здрави и полезни. Bi-Pedaler® е уред, който натоварва ръцете и краката едновременно, също така стяга корема и изправя стойката. Правилната стойка е изключителна важна за това да бъдем здрави. Повечето столове ни карат да стоим в неправилна, дори вредна за тялото ни позиция. Bi-Pedaler® Ви придържа изправени, помагайки да стегнете тялото и да подобрите стойката си!Не забравяйте, че може да стимулирате всички мускули и стави, което ще ви направи по жизнени и силни. Хора по  цял свят го използват и са започнали да се чувстват по-млади,  по-енергични и жизнени. Bi-Pedaler® може да направи същото и за Вас!

Много скоро отново ще можете да изкачвате стълби, да се разхождате сред природата и да играете с внуците си. Дори неща, малки неща, които някога са ви затруднявали, като носене на чантата с покупките или взимането на очилата, ще бъдат отново лесни за извършване. 

 САМО СЕГА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА В БЪЛГАРИЯ!

+ ПОДАРЪК - МАГНИТНА ГРИВНА за намаляване на напрежението и стреса

Промоционалното предложение е валидно до 31.05.2019 или до изчерпване на количествата!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Толквоа се сханах през зимата, супер се чувствам с колеото, а и с еразхождам по-често навън
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Много добро средство за раздвижване, особено при възрастни хора, които трудно се движат. Майка ми много го хареса.
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Не ме разочарова, добре ми прибра коремчето, което беше доста отпуснато.
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Взех на баща ми един, тъй като се движи трудно и е нгоо доволен.
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Доста по-гъвкава се осещам сега
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Оценявам го с 4 звезди, защото е много лесно да го изпозлвам и не мога да с натоваря достаттъчно бедрата.
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Много ми помага да се раздвижа вкъщи особено през зимата
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Много ми помага да се раздвижвам. Препоръчвам го!
Колело за тренировка и раздвижване на цялото тяло у дома Bi-Pedaler®
 | 
Купих го на родителите си да се раздвижват вкъщи. Много са доволни и двмата
Изпратете ни запитване: