Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Иновативна маша за къдрици Mysticurls

Кат. номер: ZK000001

189,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Иновативна самонавиваща маша за къдрици с керамично покритие, щадящо косата

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Открийте тайната на красивите и дълготрайни къдрици с иновативната самонавиваща маша за къдрици MYSTICURLS.

Изключително лесна за използване и постигане на бърз и дълготраен резултат. Поставете кичур коса в главата за къдрене, изберете вида на желаната къдрица (оформени къдрици или на вълни), затворете капачето и къдриците ще бъдат оформени за нула време.

MYSTICURLS затопля косата за да оформи къдриците, но не я уврежда благодарение на иновационното ѝ керамично покритие.

С MYSTICURLS ще изглеждате ослепително и ще може да избирате между различна прическа всеки ден и то без да е необходимо да посещавате фризьор.

Спестете време и пари и изглеждайте зашеметяващо с иновативна маша за къдрици MYSTICURLS.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: