Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

LegEX Exercise System with Remote - уред за раздвижване с дистанционно

Кат. номер: Z000793

299,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Желаете да поддържате ставите си активни, без усилията на физическото натоварване? 

Сега е възможно, благодарение на LegEx!

Пасивното упражнение е прост и ефективен начин да поддържате краката си активни и да поддържате подвижността на ставите. LegEx е стройство проектирано да поддържа краката ви активни, без да се налага да се движите. Това прави това устройство идеално за онези, които са по-малко подвижни.

Тази система за упражнения има две моторизирани стъпала, които непрекъснато се движат напред-назад. По този начин краката ви правят същото движение, както когато ходите. Разликата е, че можете просто да използвате LegEX от вашия удобен стол или диван. Поставяте краката си върху подложките и LegEX върши работа вместо вас! И в допълнение, можете лесно да управлявате устройството с включеното дистанционно управление.

Системата за упражнения LegEX е подходяща за всички, които обичат да поддържат ставите си активни и е особено подходяща за тези, които са по-малко подвижни.

Ходенето е нещо, което повечето хора просто приемат за даденост!  Но ако не можете просто да "прескочите" до магазина, да вземете кучето за толкова необходимата разходка около блока или да се насладите на тези прекрасни разходки, които обожавате, то тогава ви е необходим LegEx.

 LegEx използва нежните, подмладяващи ефекти на непрекъснатото пасивно движение, което ви позволява да изпитате невероятните предимства на  LegEx използва нежните, подмладяващи ефекти на непрекъснатото пасивно движение, което ви позволява да изпитате невероятните предимства на тази изпитана терапия в комфорта на любимото си кресло.

Движейки се леко напред-назад, LegEx раздвижва долните крайници, стимулирайки мускулите на прасците, стъпалата и глезените, помагайки за намаляване на подуването, причинено от лоша циркулация. Движейки се леко напред-назад, LegEx раздвижва долните крайници, стимулирайки мускулите на прасците, стъпалата и глезените, помагайки за намаляване на подуването, причинено от лоша циркулация. Всичко, което трябва да направите, е да седнете, да поставите краката си върху подложките и да го включите.

Облекчете краката си и стимулирайте кръвообръщението с Legex!

LegEx:

  • 3 нива на скорост
  • Бързо и лесно използване
  • Дистанционно управление
  • Поддържа ставите активни, без услията на физическите натоварвания

Комплектът съдържа:

  • LegEx
  • Дистанционно управление
  • Ръководство за употребаРъководство за употреба
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Последно разгледани продукти:
Изпратете ни запитване: