Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Лепенки за отслабване Weight Loss Patch

Кат. номер: P0054

(3 отзива)
19,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:
Сваляте излишните килограми и отслабвате бързо, лесно и ефективно с лепенките за отслабване Weight Loss Patch.
Виж пълното описание
Описание и характеристики

Престанете да измъчвате себе си с болезнени и изморителни тренивовки, забравете за употребата на опасните лекарства, които поставят здравето ви под риск, отървете се от тези гелове и кремове, които струват цяло състояние, но не оказват резултат и най-важното, престанете да се изтезавате с всички тези невъзможни диети.

Отслабвате без усилия!

Представяме ви Weight Loss Patch, единствената лепенка, която ще помогне да отслабнете с до 4,5 кг, да намалите големината на дрехите си с до два размера само за 10 дни. Никога преди не сте виждали нещо подобно.

Благодарение на мощните си съставки Weight Loss Patch елиминира мазнините във всяка част на тялото.

Комплектът, който ще получите включва 30 лепенки. Това са 30 лепенки, достатъчни за цялостен 30 дневен курс за отслабване.

100% натурални съставки!

Направете тази крачка, отслабнете с до 13кг. и намалете големината на дрехите си с до 6 размера, без опасност да напълнеете отново и без да правите жертви.

  • Лепенките Weight Loss Patch са напълно натурален продукт за бързо, лесно и ефективно отслабване и премахване на излишните килограми. 
  • Лепенките съдържат само натурални съставки и употребата им не причинява никакви странични ефекти. 
  • По естествен и нежен начин лепенките спомагат за изгарянето мазнините и дават енергия на тялото. НЕ причиняват йо-йо ефект.

Приложението под формата на лепенки гарантира бързото усвоявне от организма на активните съставки и тяхното удължено действие. Просто взимате една лепенка, поставяте я върху рамото или гърба и я придържате 20-30 секунди, докато прилепне добре към тялото. 

Всяка лепенка действа по 24 часа, след което може да я премахнете. Препоръчително е да поставяте по една лепенка всяка сутрин. 

*Съвети - сменяйте мястото, на което поставяте лепенката всеки път. Не поставяйте повече от една лепенка дневно.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Лепенки за отслабване Weight Loss Patch
 | 
Свалих няколко кила, но ми се иска и още
Лепенки за отслабване Weight Loss Patch
 | 
Бях скептична, но след редовно носене на лепенките, успях да сваля един размер
Лепенки за отслабване Weight Loss Patch
 | 
Свалих 7кг. супер бързо
Изпратете ни запитване: