Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Lilisol - стелки с акупресурен масаж за отслабване

Кат. номер: Z000406

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 26,10 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Нуждаете се от дискретен съюзник за отслабване, който да е с вас всеки ден?

Искате да топите мазнини, докато ходите и извършвате ежедневните задължения, без да гладувате и да спазвате изтощителни за организма диети?

Lilisol предлага стелки за отслабване от ново поколение, вдъхновени от традиционната китайска медицина.

Lilisol са дискретни, удобни и се адаптират към всичките ви обувки.

Малките, интегрирани меки шипчета, ще стимулират чрез акупресурен масаж активните точки на стъпалата ви. Този вид масажна техника е доказала отслабващия си ефект, особено когато е придружена с режим за хранене.

Справките и източниците показват, че точките на ходилата са били идентифицирани от китайската медицина като стратегически точки за процесите на храносмилане и отделяне (черва, черния дроб, стомах и т.н.).

По този начин, по време на домакинскара работа, при бягане или просто когато ходите, стелките действат с всяко от вашите движения.

След като постигнете целта си, просто трябва да носите стелките Lilisol веднъж или два пъти седмично, за да поддържате линията си.

Ръководството с хранителни и спортни съвети е свързано със стелките, за да се усвои и придобие здравословно и балансирано хранително поведение, което е от съществено значение за постигане на по- вискоки резултати. Следвайте цветните зони за приготвяне на храната и отслабвайте с всяка крачка, с лекота!

  • Базирани на акупресурен метод
  • Средната загуба на тегло е 4 пъти по- голяма, отколкото при спазването на диети
  • Адаптират се към всякакви обувки

 

Размери според европейска номерация на обувки :

  • S 35 – 37
  • M 38 – 40
  • L 41 – 43
  • XL 43+

 

Състав: 

40% кожа, 60% термопластичен материал

Продуктът е произведен в Германия!

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: