Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Livington Black Dubletta Deluxe - иновативен двоен тиган делукс

Кат. номер: ZD0001124

139,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Livington Black Doubletta Deluxe е иновативна цялостна система за готвене, може да използвате и двете страни едновременно!

Каква е тайната на новият Livington Black Doubletta Deluxe?

Правоъгълната форма осигурява още повече място при готвене и ви позволява да приготвяте две ястия едновременно. Livington Black Doubletta Deluxe притежава специално разработена технология за топлинна циркулация и съхранение на топлина от двете страни. Благодарение на топлинната циркулация в тигана, топлината обхваща храната от всички страни - за перфектно задушаване, готвене на пара или на скара.

 • незалепващо покритие - лесен за миене и поддръжка
 • иновативно магнитно затваряне + гъвкаво силиконово уплътнение - за максимално здраво запечатване на двете страни
 • специално незалепващо покритие Ceramic Non Stick
 • + допълнителен стъклен капак с отвор за парата
 • + кошница за пържене
 • ергономична дръжка
 • изключително лесен за почистване
 • здравословно готвене без мазнини

Идеален за задушаване, пържене, печене и гриловане. Ергономичната дръжка с иновативно магнитно затваряне осигуряват здравото запечатване, за да бъде готвенето на пара максимално ефективно. За крехка, вкусна и здравословна храна.

С различните повърхности на двете страни на тигана имате възможност да приготвите различни ястия: за печена риба, задушено месо или гриловани зеленчуци.

Имате и невероятната възможност да приготвите две ястия едновременно! Готвите вкусно, бързо, здравословно и едновременно с това- спестявате време, спестявате електричество, спестявате пари за различни кухненски уреди, които заемат място.

Получавате допълнително стъклен капак с отвор за пара и кошница за пържене. С тези две допълнителни приспособления ще имате възможността да приготвяте различни храни по едно и също време от едната страна ще можете да задушавате зеленчуци, месо - с помощта на стъкления капак, а от другата, да изпържите хрупкави картофи, чипс или мекици - в кошницата за пържене.

Комплектът включва:

 • 1 x система за готвене Livington Doubletta Deluxe (грил тиган + тиган)
 • 1 x силиконово уплътнение
 • 1 x стъклен капак (с изход за пара)
 • 1 x кошница за пържене

Параметри:

 • Тиган с гладка повърхност: 31,5 х 25 х 5 см
 • Грил тиган: 30 х 24 х 4,5 см

* Тиганът е подходящ за всички видове котлони: газови, керамични, електрически и индукционни.

* Всички части са подходящи за миене в съдомиялна машина.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: