Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Magic Stich - портативна шевна машина

Кат. номер: ZD000668

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Посещавате шивача си доста често и харчите безумни пари за поправка на дрехи?

Magic Stitch ще реши тези проблеми!

Magic Stitch е безжична, преносима шевна машина с размери на телбот, подходяща за начинаещи и професионалисти.

Приляга в дланта

Тази шевна машина ще прилегне в дланите на повечето хора, така че дори ако сте неопитни ще можете да управлявате Magic Stitch само с една ръка.

Безжична

Magic Stitch работи на батерии и  няма кабели, който да я ограничават. В резултат на това няма да ви се налага да ползвате елекричество или да носите със себе си кабели, когато вземате шевната машина далеч от дома. Ще можете да използвате Magic Stitch навсякъде и по всяко време,  докато батериите са заредени.

Пригодима с различни макари

Ще получите три макари, които да прикрепите към вашата преносима шевна машина, но Magic Stitch също е в състояние да работи с различни по рязмер макари. За да използвате по-голяма, просто прикрепете шпиндела към разширението от едната страна на устройството и добавете към него  макарата.

Идеален шев по криви и ъгли

Шевната машина Magic Stitch не шие само по права линия. Ще можете да шиете безпроблемно по ъглите и кривите на дрехи, пердета и други, като използвате атрактивен извиващ се шев. Ако сте опитен шивач или шивачка, ще пожелете  да експериментирате с извития бод, за да създавате уникални дизайни.

Бъдете елегантни и представителни навсякъде, по всяко време!

Поправя облеклото в движение

Mаgic Stitch определено ще ви бъде от полза, ако се наложи да извършите поправка, като разшит подгъв или скъсана презрамка, докато сте в движение. Можете дори да я използвате и за да поправите скъсан  чифт панталони преди важна  среща или презентация на работното място или в училището на детето Ви.

С Mаgic Stitch в ръка скъсаните дрехи нямат шанс!

Подходяща за начинаещи и професионалисти

Шевната машината Magic Stitch е добра както за опитни професионалисти, така и за начинаещи с малко опит в шиенето, включително и по-големи деца и тийнейджъри. Magic Stitch  е иключително лесна за употреба, без педали или уморително въртене на ръчки, както при големите стандартни шевни машини.  

Поправете сами скъсаните дрехи, лесно и бързо с  Magic Stitch!

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: