Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Маратонки за отслабване Fitness Step

Кат. номер: FS000002

(5 отзива)
79,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Революционни маратонки Fitness Step (Фитнес Степ), благодарение на които сваляте килограми, докато вървите, с всяка измината крачка!

Виж пълното описание
Описание и характеристики
  • Mодерен ергономичен дизайн
  • Вградена технология за перфектен баланс и равновесие
  • Подметка с височина 5см с въздушна система против плъзгане и удър
  • Вътрешна част, изработена от хигиенинчни дишащи материали

Fitness Step (Фитнес Степ) – най-новото фитнес откритие, което ще ви помогне да свалите повече от 2 кг. само за седмица. 10 минути ... 3 пъти в седмицата и ще тежите с 2 килограма по-малко.

Това са Fitness Step. Отслабвайте стъпка по стъпка. Fitness Step са оригинални маратонки, които ви позволяват да сваляте килограми, докато спокойно си вървите. Свалете килограми ... стегнете мускулите ... оформете корема и повдигнете бюста, стегнете задните части, благодарение на ергономичния и модерен дизайн.

В пръстите и петите има вградена технология за постигане на перфектен баланс и равновесие. Тези маратонки са снабдени и с подметка с въздушен балон, която не се хлъзга и предотвратява удар.

Mаратонките Fitness Step имат и мека стелка, предпазваща от наранявания. Вътрешната им част е изработена от хигиенични дишащи материали. Дизайнът им е модерен и приляга към всякакви дрехи.

Fitness Step – сваляйте килограми с всяка стъпка, която правите. Ако наистина искате да забравите за болките в гърба, да подобрите кръвообръщението, да предотвратите появата на разширени вени и целулит, да тонизирате цялото си тяло и да свалите до 2 кг на седмица, поръчайте вашите Fitness Step.

Ако никога не сте имали време и воля да тренирате във фитнес салони, ако не можете да се откажете от любимите си храни, не искате да променяте навиците си и да тренирате ... не се тревожете! Оригиналните Fitness Step се грижат за вас.

Вървите толкова дълго, колкото желаете. Защото с Fitness Step изразходвате калории с всяка крачка.

Fitness Step се предлагат в размери от 36 до 40 номер и пет различни цветови комбинации:

  • бяло & розово
  • черно & розово
  • НОВО! сиво & цикламено
  • НОВО! сиво & зелено (неон)
  • НОВО! черно & жълто

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Маратонки за отслабване Fitness Step
 | 
Не са най удобните обувки на света
Маратонки за отслабване Fitness Step
 | 
Доста отслабнах с тези маратонки, не мога да повярвам дори, взех си ги, просто защото ми хареса модела..
Маратонки за отслабване Fitness Step
 | 
Разбира се, че човек ще отслабне с толкова красиви маратонки! Не спирам да ги нося :)
Маратонки за отслабване Fitness Step
 | 
Супер маратонки, нямам думи
Маратонки за отслабване Fitness Step
 | 
Много ми хареса модела маратонки, дори естетически си ги нося непрекъснато. Вече се чувствам по-енергична, очаквам напредъка с нетърпение!
Изпратете ни запитване: