Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Max Chef Air Knives 5pcs - комплект ножове с лазерно заточване

Кат. номер: ZD0001050

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Всяка кухня се нуждае от перфектно заточени ножове, с които да подготвяме и обработваме храната с лекота и прецизност. Комплектът ножове Max Chef AirKnives ® е най- добрият избор, който ще улесни ежедневието ви и ще превърне рязането в истинско удоволствие.

Характеристики:

  • 4D технология на острието от неръждаема стомана
  • Лазерно заточено острие
  • ергономична дръжка, прилягаща на формата на дланта
  • изключително леки и остри
  • незалепващо покритие

4D технологията на острието на Max Chef AirKnives ® осигурява перфектно рязане, чрез вкарването на малки въздушни потоци, позволяващи храната да се отделя лесно и безпроблемно от ножа.

Лазерно заточеното под изключително висока компресия острие дава възможност да обработвате и режете всякакъв тип храна, без да е необходимо да натискате силно и да изморявате ръката си.

Незалепващото покритие прави възможно и изключително лесно рязането на продукти, като например тесто, които залепват лесно и затрудняват и забавят крайния резултат.

Специално разработената ергономична дръжка дава свобода на ръката, като приляга по формата на дланта, не убива при натиск и облекчава натоварването на ръцете при рязане на по твърди продукти.

Комплектът включва:

  • 1 х Шеф нож - 20.5см;

  • 1 х Нож за шунка - 20.5см;

  • 1 x Универсален нож - 21см;

  • 1 x Нож за филетиране - 13.5см;

  • 1 x Нож за зеленчуци - 9.5см.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: