Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

MAXXMEE Decorative Fireplace - декоративна камина с пламък ефект

Кат. номер: ZD0001103

269,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Създайте си романтична обстановка в стаята с декоративна камина- без риск от дим и огън!

Декоративна камина с функция на овлажняване на въздуха - 180W

 • Без химикали и без риск от пожар
 • Идеална за овлажняване на въздуха в помещенията (приблизително 125 g / h)
 • Включен 1- литров резервоар за вода: лесен за пълнене и почистване
 • Лесна за работа с натискане на бутон
 • Овлажняваща функция
 • светлинни ефекти – ефект на истински пламъци

Декоративната камина MAXXMEE излъчва романтична атмосфера на игриви огнени пламъчета, включва се бързо и лесно- без усилия и без риск от пожар!  Пламъците изглеждат измамно реални, но се състоят само от вода, която се изпарява от ултразвуков пулверизатор. По този начин не се използват химически вещества и не се разпространява неприятна миризма на дим в дома. В допълнение към ефектния си външен вид, декоративната камина MAXXMEE има овлажняващ стаята ефект! Водният резервоар е лесен за почистване и побира до 1 литър вода, която се изхвърля за около 8 часа.

Технически характеристики:

 • Мощност: макс. 180 W
 • Захранване: 220-240V, 50-60 Hz
 • Дължина на кабела 1,4 m
 • Тегло: около 3,6 кг
 • Размери: приблизително 51 x 21 x 17,5 cm
 • Материал: ABS
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: