Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

MAXXMEE Electric Blanket - електрическо одеало

Кат. номер: ZD0001127

179,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Насладете се на топлина и уют в студените зимни дни!  

С натискането на един бутон, загряващото одеяло на MAXXMEE ще осигури желаната от вас топлина, а меката му прегръдка ще ви отпусне и ще ви помогне да почувстате комфорт и спокойствие през необходимите за всеки моменти за почивка и релакс.

 • Подходящо за постелка или за завивка в леглото
 • Голям универсален размер- подходящо за всеки
 • 6 степени на затопляне – за различните предпочитания за топлина
 • Функция таймер – практична опция за изключване след 1, 2 или 3 часа
 • Автоматично изключване след 3 часа
 • Дисплей с регулатор на температурата

Изключително мекото, голямо и практично одеяло за затопляне MAXXMEE предлага уютна топлина за цялото тяло с натискането САМО на един на бутон! Гушнете се в него през студените дни, изберете нивото на отопление, което съответства на вашите лични предпочитания за топлина и се оставете на усещането за спокойствие и комфорт. Можете да използвате функцията таймер, за да определите кога да се изключи одеялото. И най- хубавото, ако забравите да направите това, одеялото ще се изключи автоматично най-късно след 3 часа. По желание можете да използвате електрическото одеяло, както за топла постелка, така и за затопляща завивка.

Превърнете леглото или диванът в зона за релакс, пълна с топлина и комфорт.

Технически характеристики:

 • 6 степени на нагряване: 20 ° C ; 25 ° C ; 30 ° C ; 35 ° C; 40 ° C;  45 ° C
 • Размери: приблизително 180 x 130 cm
 • Дължина на кабела: около 240 cm
 • Мощност: 85 W
 • Захранване: 220-240 V, 50 Hz
 • Материал: полиестер, ABS, неръждаема стомана, мед
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: