Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

MaxxMee Shiatsu Masseger - шиацу масажор 3 в 1

Кат. номер: SH0001249

149,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Освободете напрежението и болките в мускулите, чрез целенасочен загряващ масаж с Maxmee Shiatsu Neck Мassager!

Шиацу е сравнително млада мануална терапия, произлизаща от Япония, която в буквален превод значи "натиск с пръсти". Смята се, че корените на масажното изкуство Шиацу водят до масажни терапии, навлизащи в Япония от Китай през средните векове.

Осигурете си редовни процедури в домашни условия с Maxmee Shiatsu масажор за цялото тяло.

Шиацу масажорът Maxmee има осем въртящи се масажиращи глави с инфрачервена лампа за загряване, защото комбинацията от топлина и шиацу масаж е идеална за отпускане и облекчаване на натрупаните в мускулите напрежение и болка!

  • 8 въртящи се масажни глави
  • Инфрачервена лампа за загряване
  • Идеален за отпускане и облекчаване на болки и мускулни натоварвания
  • 2 посоки на движение на масажните глави
  • Зашита от прегряване – изключва се автоматично след 15 мин. работа
  • Подходящ за масаж на: врата и раменете, гърба, кръста, предни коремни мускули, прасци, бедра
  • Кожени презрамки
  • Ергономично оформените масажиращи глави се равняват на натиска на ръцете на масажист и ви дават усещане за спа релаксация. Независимо дали сте в креслото у дома или на работното място в офиса.

 Практичните кожени презрамки позволяват да придържате масажора в конкретната област и сами да определите силата на натиска, спрямо собствените ви предпочитания

 

Технически характеристики:

Мощност: 180-240V ~ 50 / 60Hz; 30W (макс.)

Материал: PA, ABS, стомана

Параметри: 40 x 55 x 20

Тегло: около 1,5 кг.

Включен адаптер

Дължина на кабела: 210см

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: