Multitool - мултифункционален ключ 48 в 1

В наличност
SKU
ZD000881
39,90 лв.
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

ИНСТРУМЕНТ С УНИКАЛЕН ДИЗАЙН!

Multitoool 360 е най-революционният и най-универсален инструмент на пазара. С този въртящ се на 360 градуса ключ, можете да завиете и развиете всички видове винтове и гайки, само с едно движение. Multitool 360 е мултифункционален уред, който побира в компактния си размер до 48 различни инструмента. Вече няма да ви се налага да губите времето си за търсене на ключа, който ви е необходим, или за настройването на гаечен ключ. С Multitool 360 смяната на главата, подходяща за даден диаметър, е въпрос на десети от секундата. Тайната на този уникален инструмент е в неговата въртяща се на 360 градуса глава, с  която сменяте различните размери по най-простия и бърз начин. Освен това, благодарение на специфичната техника на изработка, с цел олекотено тегло, можете да носите универсалния ключ навсякъде - в колата, на път, на вилата- винаги под ръка!

С какво Multitoool 360 превъзхожда останалите обикновени ключове?

Отговорът е кратък:

  • Мултифункционален уред 48 в 1
  • Въртяща се на 360 градуса глава
  • Изработен с ултра устойчива стоманена сплав
  • Перфектни вътрешни резби, гарантиращи максимално сцепление
  • Компактен дизайн и удобен за пренос

Multitool 360 ще бъде най-добрият ви съюзник. Заменете комплекта инструменти за багажника с този компактен инструмент и освободете място за багаж!

Размери: 5/16”(8мм). 3/4“(19мм)

Напишете вашето мнение
Оценете: Multitool - мултифункционален ключ 48 в 1

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.