Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Nutri Express Cups - допълнителни чаши

Кат. номер: ZD000419

Regular Price: 29,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Комплект чаши за Nutri Express - идеалното допълнение за Вашия любим екстрактор на хранителни вещества.

  • За да разполагате с достатъчно чаши за цялото семейството.
  • За да Ви бъде Вашата енергизираща напитка или любима супа винаги под ръка.
  • За да държите здравето на семейството във Вашите ръце!

Използвайте малката чаша (250 мл) от комплекта, за да си приготвите вкусна и здравословна напитка за перфектен старт на деня. Tочното количество, за да започне денят по най-добрия начин.

Пригответе по-голямо количество, с голямата 500 мл. чаша от комплекта, което лесно да пренесете навсякъде със себе си   на работното място, в автомобила, на разходка в парка, навсякъде.

Използвайте удобните и практични чаши, за да съхраните любимите, здравословни смутита, приготвени с любов за цялото семейство. Напитките и шейковете за семейния пикник вече не са проблем! Разполагате с перфектните чаши за транспорт!

Всички чаши от комплекта са с иновативен дизайн и сигурен капак против разливане.

Комплектът съдържа:

  • Малка чаша 250 мл - 2 бр.
  • Голяма чаша 500 мл - 2 бр.
  • Капак за 250мл чаша - 2бр.
  • Капак за 500мл чаша - 2бр.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: