Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Oil Fighter - система за гасене на пожар

Кат. номер: ZD000420

Regular Price: 49,00 лв.

Special Price 19,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Система за гасене на пожар

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Първа помощ при възникване на огън от мазнина в кухнята - Oil Fighter!

Готвенето е водеща причина за домашни пожари, а в повечето случаи, основният виновник е маслото, което е оставено на печката без надзор, може бързо да се запали и да предизвика пожар. Това може да причини разрушителни щети в много кратък период от време, тъй като пламъците, предизвикани от мазнини за готвене, са най- опасни и устойчиви.  Тези пожари не могат да бъдат унищожени със стандартни пожарогасители и поради това производителите на Oil Fighter създават специален комплект-  първа помощ при възникнал пожар.

Няма нужда от паника, представяме ви Oil Fighter!

Oil Fighter e специално изработена система за потушаване и предотвратяване на бързовъзникнали пожари, която дава възможност да реагирате максимално бързо, без риск за повторно възпламеняване. Oil Fighter е изключително лесен  за използване, просто трябва да го поставите в горящия или пушещ съд, и в рамките на няколко секунди горящата мазнина ще бъде потушена. Тайната се крие в иновативната гел формула, разработвана в продължение на 8 години от опитни експерти в областта. Всяко пакетче Oil Fighter влиза в контакт с горящата мазнина и създава плътен слой пяна, който спира контакта на огъня с кислород, като по този начин мазнината угасва, охлажда се и предотвратява повторно запалване. Едно пакетче е достатъчно да изгаси огън, причинен от до един литър горещо олио или мазнина, докато две пакетчета са достатъчни за потушаването на огън, възникнал от 2 литра гориво.

Компактен размер!

Oil Fighter е изключително компактен, винаги може да ви бъде под ръка. Не е токсичен и няма странични ефекти при гасене на пожар. Предназначени да гасят пожари от клас F (Клас F - Горящи мазнини и олио; съгласно класификацията за пожари), включително изгаряне на различни видове мазнини и масла.

Подходящ за употреба на открито!

Може да се използва за всякакъв вид кухненски съдове и посуда. Може да се използва и на открито, успешно гаси пламъци дори при силен вятър.

Детектор за дим!

За да бъде максимално безопасна и ефективна системата Oil Fighter, в комплекта е включен детектор за дим, който ще предупреждава всеки път, при възникване на опасност от пожар. С него ще се чувствате в безопасност и домът ви ще бъде максимално защитен.

Защо да изберем системата Oil Fighter?

 • Лесни за употреба пакетчета, които се поставят директно в огъня, без разпечатване
 • Активира се изключително бързо и огънят гасне за секунди
 • Предотвратява повторно запалване
 • Подходящ за гасене на пожари, причинени от изгаряне на мазнини.
 • Компактен дизайн
 • Не изисква поддръжка
 • Има по-дълъг срок на годност от стандартните пожарогасители
 • Подходящ е за използване на открито, успешно гаси пламъци и при силен вятър
 • Може да използвате Oil Fighter на къмпинг, на пикник, на борда на кораб или яхта
 • Получавате подарък- детектор за дим, който ще ви предупреждава всеки път, при наличие на опасност

Съдържание:

 • 2 бр пакетчета Oil Fighter 
 • 1 бр детектор за дим

Продуктът е произведен в Словения!

Oil Fighter е произведен в Словения и неговата ефективност е потвърдена от Пожарната лаборатория на Института за строителство на Словения.

ДЕТЕКТОР ЗА ДИМ – модел PS-810

Улавя дима и се задейства при възникнала опасност от пожар.

Технически характеристики:

 • Напрежение: 9 V DC
 • Захранване: батерия от 9 V – 1бр
 • Ел. алармен ток 20 mA
 • Звукова мощност: 85 dB / m
 • Работна температура: от 0 ° до 40 ° C
 • Работна влажност: 80 rh
 • Площ на покритие: 15 м2
 • Алармена функция: звук и мигаща червена светлина, RF сигнал 315 MHz
 • Размери: диаметър – 107мм; височина- 35мм
 • Страна на производство: Китай
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: