Orange Donkey HD Glasses - очила за нощно виждане

В наличност
SKU
DM000788
29,90 лв.
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Всеки път, когато шофираме, очите ни трябва да се справят с тежка работа: да виждат при слаба осветеност, при заслепяваща слънчева светлина, при мъгла или при отблясъци от мокри пътища   да не забравяме и останалите участници в движението, знаци и информация, които трябва да се наблюдават внимателно. Въпреки това, правилните стъкла на очилата за шофиране могат да превърнат дори дългите и чести пътувания в приятни и най-важното   безопасни пътувания.

Стандартните слънчеви очила предпазват от UV лъчите, но затъмнените стъкла затрудняват зрението. А да не говорим, че шофирането с тях вечер е немислимо.

Тук на помощ идват Orange Donkey HD Glasses, очила подходящи нощно шофиране.

С Orange Donkey HD Glasses през деня и през нощта!

Очилата Orange Donkey изострят зрението ви, защитавайки вашите очи на 100% от UV слънчеви лъчи през деня. А благодарение на Hight Definition технологията на лещите им, предпазват от заслепяване и отблясъци от насрещния трафик през нощта, при здрач или мъгла.

Очилата са супер удобни и са специално разработени да се носят дори и над диоптрични очила.

  • За да използвате HD Glasses, просто ги поставете върху собствените си диоптрични очила. Те трябва да паснат добре върху вашите очила, да се чувствате комфортно, и да ви позволят да имате същото полезрение, което имате обичайно, когато носите личните си диoптрични очила.
  • Можете също така да използвате HD Glasses като обикновени очила, дори ако принципно не носите диoптрични очила.

Лещите на Orange Donkey HD очила гарантират оптимална видимост на пътя, минимизирайки заслепяването от насрещно движение, мигащи светещи знаци или ярко улично осветление. Дори при обилни валежи, обилни снеговалежи и гъста мъгла, неясните контури се виждат по-добре и пътната маркировка става много по-ясна.

Очилата  Orange Donkey несъмнено допринасят за по-голяма безопасност на пътя. При всякакви метеорологични условия!

Напишете вашето мнение
Оценете: Orange Donkey HD Glasses - очила за нощно виждане

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.