Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Orange Donkey HD Glasses - очила за нощно виждане

Кат. номер: DM000788

29,90 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Всеки път, когато шофираме, очите ни трябва да се справят с тежка работа: да виждат при слаба осветеност, при заслепяваща слънчева светлина, при мъгла или при отблясъци от мокри пътища   да не забравяме и останалите участници в движението, знаци и информация, които трябва да се наблюдават внимателно. Въпреки това, правилните стъкла на очилата за шофиране могат да превърнат дори дългите и чести пътувания в приятни и най-важното   безопасни пътувания.

Стандартните слънчеви очила предпазват от UV лъчите, но затъмнените стъкла затрудняват зрението. А да не говорим, че шофирането с тях вечер е немислимо.

Тук на помощ идват Orange Donkey HD Glasses, очила подходящи нощно шофиране.

С Orange Donkey HD Glasses през деня и през нощта!

Очилата Orange Donkey изострят зрението ви, защитавайки вашите очи на 100% от UV слънчеви лъчи през деня. А благодарение на Hight Definition технологията на лещите им, предпазват от заслепяване и отблясъци от насрещния трафик през нощта, при здрач или мъгла.

Очилата са супер удобни и са специално разработени да се носят дори и над диоптрични очила.

  • За да използвате HD Glasses, просто ги поставете върху собствените си диоптрични очила. Те трябва да паснат добре върху вашите очила, да се чувствате комфортно, и да ви позволят да имате същото полезрение, което имате обичайно, когато носите личните си диoптрични очила.
  • Можете също така да използвате HD Glasses като обикновени очила, дори ако принципно не носите диoптрични очила.

Лещите на Orange Donkey HD очила гарантират оптимална видимост на пътя, минимизирайки заслепяването от насрещно движение, мигащи светещи знаци или ярко улично осветление. Дори при обилни валежи, обилни снеговалежи и гъста мъгла, неясните контури се виждат по-добре и пътната маркировка става много по-ясна.

Очилата  Orange Donkey несъмнено допринасят за по-голяма безопасност на пътя. При всякакви метеорологични условия!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: