Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Paint Blast 4x4 Max - пистолет за боядисване

Кат. номер: ZD000879

119,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Paint Blast 4x4 Max е най-лесният начин за постигане на професионални резултати в боядисването не за часове, а за минути! Със специфичния си дизайн и 3 варианта на разпръскване, оборудван с 800 мл контейнер за боя, можете лесно и професионално да боядисате 10м² само за 5 минути! С тази усъвършенствана система за боядисване, ще се насладите на бързи, прости и превъзходни резултати, без да търпите последствията от разливи или досадни капки.

Paint Blast 4x4 работи с всичко - от бои на водна основа и блажни бои, до оцветители, импрегнатори и други! Перфектният инструмент за обновяване на дома, освежаване на жилището, корекции и други.

 • Перфектно покритие на почти всички повърхности
 • 3 настройки за пръскане - за голяма площ, малка площ и детайлно, прецизно боядисване
 • 800мл контейнер с голям капацитет
 • 600W HVLP турбинен двигател
 • Перфектен за освежаване на жилища и корекции по стени
 • Вградена LED светлина
 • Работи с бои на водна основа, блажни бои, лак, гланцови бои, импрегнатори за дърво и други!

Технически характеристики:

 • Мощност: 600W
 • Напрежение: 230 V
 • Номинална честота: 50 Hz
 • Дължина на кабела: 2 метра
 • Вместимост на контейнера: 800 мл
 • Напрежение или диапазон на LED светлината: 1,5 V
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: