Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Paint Faster Pro - комплект валяци за боядисване

Кат. номер: ZD000814

(2 отзива)
59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Няма нищо по-релаксиращо от това да си почиваш у дома, възхищавайки се на стаята, която сам си пребоядисал!

 

Но какви усилия ще ти коства този комфорт? Какво те чака?!

Местене на всички мебели, покриване с непрактични найлони, часове облепяне с хартиено тиксо?! И истинската работа едва сега започва! Колкото и да си внимателен, боята винаги ще капе от валяка или четката, защото боядисването на дома винаги е мръсно и изнервящо, особено когато не разполагаш с правилния инструмент за това.

Ама че бъркотия!

 

Такава беше ситуацията до сега! Сега е моментът да улесниш живота си.

Запознай се с новата система за боядисване Paint Faster Pro!

 

Защо да избереш Paint Faster Pro?

 

С цялостния комплект Paint Faster Pro ще боядисваш по-бързо, лесно и без мръсотия и без капка боя  на неправилното място! Просто движи валяка напред и назад, за да боядисаш равномерно и прецизно. Ще боядисаш цяла стена, без да прекъсваш за презареждане.

От днес нататък, ще боядисваш като професионалист в 3 прости стъпки:

  1. Напълни любимата си боя
  2. Затвори капака
  3. Боядисвай!

 

Каква е тайната за професионалните резултати с Paint Faster Pro?

 

Тайната на уникалната технология на Paint Faster Pro е в иновативната глава от микрофибър и в разпределителната му система, която изпуска равномерен слой боя с невероятна прецизност и ти позволява винаги да нанасяш перфектния слой, без да разплискваш боята!

Тайната на уникалната технология на Paint Faster Pro е в иновативната глава от микрофибър и в разпределителната му система, която изпуска равномерен слой боя с невероятна прецизност и ти позволява винаги да нанасяш перфектния слой, без да разплискваш боята!

С Paint Faster Pro ще бъде 2Х пъти по-бързо, отколкото с обикновен валяк. И най-важното - новият начин за фиксиране на боята на микрофибърната глава на Paint Faster Pro, не разпръсква и не оставя след себе си петна от боя!

 

 

 

Какво мислят нашите клиенти за системата Paint Faster Pro

 

Калин, 36г.: Използвам само Paint Faster Pro! Боядисването с него е толкова лесно. А след това се почиства също много лесно. Много е добър, особено за високите тавани!

 

Жени, 32г.: Много добър продукт! Мисля, че благодарение на него, сама ще се справя с боядисването на дома ми без да се налага да викам бояджия.

 

Петър 61г.: Истинско бедствие е, когато реша сам да боядисам нещо!

С Paint Faster Pro не е така. Невероятен е!

 

 

Paint Faster Pro е цялостна система за професионално, бързо и лесно боядисване, която включва всичко необходимо за винаги прецизни резултати.

 

Сега получаваш:

  • нов модел валяк за боядисване с резервоар Paint Faster Pro
  • тава за поставяне на валяка
  • съд за удобно наливане на боя във валяка.
  • супер прецизен валяк Paint Faster Pro за отсичане ПОДАРЪК!
  • прецизна ъглова шпатула Paint Faster Pro ПОДАРЪК!
  • разтегателна дръжка с дължина 120 см ПОДАРЪК!
  • Резервна глава за Paint Faster Pro ПОДАРЪК!

 

 

Специална оферта до изчерпване на количествата!

Направихме я толкова достъпна, защото искаме всички да се възползват от нашето специално предложение - цялостна система за боядисване Paint Faster Pro с много ПОДАРЪЦИ!

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Paint Faster Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Повече майстори - никога. Човек може и сам да си свърши някои работи вкъщи , удобни са тези продукти, не ти цапат , препоръчвам ги
Paint Faster Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Сполучливи са
Изпратете ни запитване: