Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Pest Reject Max - уред против насекоми

Кат. номер: ZD0001287

59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

ЗАБРАВИ ЗА НЕЖЕЛАНИ ПОСЕТИТЕЛИ В ДОМА ТИ

  • Ултразвукова технология
  • Електромагнитна технология
  • Образува невидима мрежа, прогонваща вредителите
  • Интегрирана нощна лампа
  • Обхват на действие до 300м2
  • ЕКОлогичен
  • 24/7 защита
  • Безшумен
  • За вътрешна употреба

Иновация в борбата с вредителите- безопасно и ефективно!

Pest Reject Max отблъсква вредители и насекоми без химикали и е базиран на технология, която използва цифрови електромагнитни импулси, които се предават чрез електрическото окабеляване в стените на вашата къща (през контактите). Той създава невидима бариера, която отблъсква насекомите и вредителите от дома ви завинаги.

Pest Reject Max е оборудван и с ултразвукова технология. Отблъсква мухи, комари, пчели и оси. Благодарение на цифровите импулси, той предлага максимална защита за вашия дом, офис, склад или бизнес пространство.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Захранване: 230 V 50/60 Hz

0,04 А

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: