Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Phoenix Gold Free Flight - безкабелна ютия

Кат. номер: ZD0001238

149,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

МОЩНА, КЕРАМИЧНА, БЕЗЖИЧНА, ВЕРТИКАЛНА!

Безжичният дизайн на Phoenix Gold FreeFlight предлага пълна свобода на движение, съчетана със силата и гъвкавостта на кабелна ютия.

Phoenix Gold FreeFlight улеснява гладенето с мощност до 2400W и непрекъснато изпускане на пара от 14g / мин, което ви позволява да гладите няколко слоя наведнъж, докато функцията Steam Burst помага да се премахнат най-упоритите гънки, като се отделя интензивен изстрел от пара. Phoenix Gold FreeFlight може да глади и вертикално, което ви позволява бързо да премахнете гънките в завесите или да освежите дрехите на закачалката.

 

БЪРЗА, УДОБНА ТОПЛИНА И ПАРА

Керамичната плоча на Phoenix Gold FreeFlight загрява за по-малко от 30 секунди, а времето за подгряване, когато се постави обратно в станцията, е само 6 секунди, така че времето ви не се губи в очакване уреда ви да достигне подходящата температура за упоритите гънки.

 

  • Мощен безжичен дизайн
  • Пълна свобода на движение
  • Керамична плоча
  • 14g / мин. непрекъсната пара
  • Steam Burst - спусък за интензивна пара
  • Загрява бързо - готова за употреба за по-малко от 30 секунди
  • Бързо повторно загряване - изчакайте само 6 секунди между сесиите за гладене
  • Вертикално гладене - освежете тъканите на закачалката
  • Мощност до 2400W

 

Технически характеристики:

Дължина на захранващия кабел: прибл. 1,9 м

Вместимост на резервоара: прибл. 370 мл.

Мощност: 2000-2400 W / СН: 1830-2180W

Захранване: 220-240 V ~ 50/60 Hz

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: